des vacances!
Wat ontzettend fijn om te horen dat het wat beter gaat. En dat je nu lekker vakantie hebt. Onze herfstvakantie zit er alweer een week op en we hebben Femke haar twaalfde verjaardag gevierd. Ja kleine meisjes worden groot. Je kan echt goed een verhaal vertellen en het is elke keer weer smullen.
Lieve groet van Jorgen en Henny en dikke kus van Jenneke en Femke.
Lieve Joosje, doet ons goed te lezen/horen dat je het fijn hebt! En ik kan me zo inleven in je! Toen ik tijdens m'n stage nr Londen ging, duurde het ook even om me daar helemaal op m'n gemak te voelen. Maar na een paar weken droomde ik zelfs in t Engels ! En aan het eind wilde ik helemaal niet nr huis haha zo leuk vond ik het daar! Het zal me niets verbazen als jij komende zomer heimwee naar Frankrijk krijgt hihi! Nou meid, veel plezier nog met je vakantie, knip je haar niet te kort???? en tot horens! Dikke kussen van ons allemaal! (De boompjes)
Ha Joosje, ik ben uit de lijst van de aankondigingen van je blog verdwenen en heb zo je vorige blog gemist, maar ik vermoed dat ik van deze blog ook vrolijker word. Fijn dat het weer beter/goed gaat en dat je het met Leonie zo goed hebt gehad. Geniet van je vakantie en tot vanavond. Dikke zoen van je moeder. NB jij mist Nederland niet, maar Nederland (lees 'wij') mist jou wel!
Hey Joosje!
Je had het er toen al over, maar je hebt ook actie ondernomen! Je bent gegaan! Geweldig!!
Ben stinkend jaloers maar vind het super voor je!
Heerlijk om je avontuur te volgen op je blog!
Zet em op!
Dit avontuur pak je mooi eff mee!
Enjoy! Vive la france!
Enneh... wie weet volgende keer naar Australië :)
Lieve groet,
Véronique
Heel fijn te horen dat het weer helemaal goed met je gaat. En dat je samen met Leonie 4 heel gezellige dagen hebt gehad. Nu dus maar flink uitrusten en weer nieuwe energie op doen voorlopig voor de rest van het jaar, daar is tenslotte en vakantie voor. Dan staat zo de Kerstvakantie weer voor de deur.
Dikke kus en knuffels van
Opa en Oma Voordes